Kontakt

Tack för att du besöker SvenskaSpelbolag.nu! Vi är här för att hjälpa dig med alla frågor och funderingar du kan ha om svenska spelbolag och online betting. Oavsett om du behöver vägledning, har frågor om specifika spelbolag eller bara vill ge oss feedback, är vi redo att lyssna och hjälpa.

Skicka ett e-postmeddelande

För att kontakta oss, skicka gärna ett e-postmeddelande till vår support. Vi strävar efter att svara på alla förfrågningar inom 24 timmar på vardagar.

Feedback och Förslag

Vi värdesätter din feedback och dina förslag. Dina åsikter hjälper oss att förbättra vår tjänst och göra SvenskaSpelbolag.nu ännu bättre. Skicka gärna dina förslag och kommentarer till vår e-postadress ovan.

Använd vårt kontaktformulär

Du kan också använda vårt kontaktformulär för att snabbt och enkelt skicka oss ett meddelande. Fyll i dina uppgifter och ditt meddelande nedan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Kontaktformulär:

    Vi på SvenskaSpelbolag.nu är dedikerade till att ge dig den bästa möjliga upplevelsen och supporten. Tack för att du väljer oss som din guide till svenska spelbolag och online betting. Vi ser fram emot att hjälpa dig och svara på dina frågor!